ceturtdiena, 2011. gada 20. janvāris

Veģetārā pica jeb skuķu tusiņpica.

Vēl viena recepte no žurnāla „Ievas Māja”. Ilgi skatījos šo recepti un domāju, ka nebūs labi. Lavašs krāsnī paliek sauss un ciets, un mazkaloriju ēdiens taču nevar būt garšīgs, vai ne?


Bet atkal - pēc dažām izmaiņām un mēģinājumiem - sanāca kaut kas ļoti interesants! Šis variants nebūs diētisks, bet pēc tam pastāstīšu, kā tādu pagatavot.

Paņemam:
·         Lavašu Oriental – 2 pakas
·         Pusi sarkanās paprikas
·         3 šampinjonus
·         Mocarella – 1 gab.
·         Tomātu mērci picai
·         Zaļās un melnās olīves - 50 g
Šampinjonus, papriku, olīves un mocarellu sagriežam. Lavašu uzliekam uz paplātes un sasmērējam ar mērci, satinam  malas kā bildē. Liekam virsū vēl vienu lavašu, un atkal sasmērējam ar mērci. Liekam dārzeņus, sieru un sēnes. Cep krāsnī 15 min, 160 0 C temperatūrā.









Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Pagaršot un izteikties!