svētdiena, 2011. gada 16. janvāris

Kārumnieka brokastis.

Tas atkal būs kaut kas no bērnības. Droši vien tava mamma arī gatavoja saldās grenkas  brokastīm? Šodien piedāvāju saldāku un interesantāku variantu.


Tev nepieciešams:
·        2 olas
·        100 ml piena
·        3 tējkarotes cukura
·        8 baltmaizes šķēlītes
·        4 tējkarotes aveņu (vai kādu citu) ievārījuma
·        Eļļa, sviests cepšanai


Olas, cukuru un pienu sakul. Maizes šķēlīti sasmērē ar ievārījumu un virsū liec otru šķēlīti. Iemērc sakultā olā.



Uz pannas sakarsē eļļu ar sviestu un apcep grenkas no abām pusēm līdz zeltainai krāsai.



Ģimenes komentāri un ieteikumi:
Viens kārumnieks teica, ka cukura ir pa maz, bet otrs - ka gribētos skābāku ievārījumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Pagaršot un izteikties!